(P) Episoade fresh ”Fear The Walking Dead” te așteaptă pe AMC în fiecare luni seara

Televiziunea AMC Channel difuzează noi episoade din super serialul ”Fear The Walking Dead”, în fiecare seară de luni, de la ora 22:00, începând cu 12 aprilie

 

Atunci când te lupți cu creaturi care te atacă în număr impresionant și în mod violent, câteodată cel mai mare ajutor, dar și cele mai mari provocări vin fix de la alte ființe umane. Cam acesta este unul dintre mesajele cele mai importante ale serialului „Fear the Walking Dead”, ajuns la sezonul al VI-lea. A trecut ceva timp de la difuzarea din noiembrie anul trecut a primei jumătăți a sezonului VI și, în sfârșit, a doua parte va dezvălui soarta supraviețuitorilor după încercările la care au fost supuși în toamnă.

 

Personajele care la un moment dat formaseră o familie atipică sunt acum separate unele de celelalte și fiecare trebuie să se descurce pe cont propriu. Dacă înainte misiunea grupului era de a-i ajuta pe cei în nevoie, acum, după conflictul cu Virginia (Colby Minifie) și Pionierii acesteia, foștii membri ai familiei trebuie mai întâi să se asigure că vor supraviețui despărțirii, mai ales că au fost împrăștiați prin așezările îndepărtate ale Virginiei.

 

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al V-lea, îi imploră pe membrii grupului „să rămână în viață”. În noile episoade, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere. Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma, relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

 

„Fear The Walking Dead” îi are ca producatori executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost; Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”), Garret Dillahunt și Colman Domingo.