Adrian Teslovan va concura cu Ford Fiesta R5 în noul sezon de raliuri

Anul 2021 a reprezentat pentru Adi Teslovan trecerea la o mașină cu tracţiune integrală, modelul ales fiind un superb Mitsubishi Lancer Evo X de clasa RC2N. Pilotul de origine harghiteană a reuşit să aibă parte de evoluţii excelente de-a lungul sezonului, alături de copilotul său Imre Cseh Vajk, dând dovadă de viteză, constanță dar și adaptabilitate la suprafețe dificile de rulaj.

Cu un loc 10 ocupat în cadrul clasamentului general la etapa de debut, Tess Rally Braşov, Adi a reuşit să progreseze de la o etapă la alta, ocupând de două ori locul 3 în clasamentul general. Cele mai bune rezultate din carieră au fost obţinute la Raliul Perla Harghitei și Raliul Moldovei Bacău, finalul de an clasându-i astfel pe cei doi pe un excelent loc patru în clasamentul general.

“Sezonul 2022 aduce o schimbare şi pentru noi, mai exact o schimbare a automobilului de concurs. Vom evolua cu un automobil de clasă 2, un R5 furnizat de Omega Motorsport. Dorim să le mulțumim partenerilor pentru încredere, am construit împreună cu ei un proiect de care suntem mândri. Obiectivul nostru pentru anul 2022 este să ne acomodăm cu mașina şi să învățăm să o exploatăm corespunzător”, au fost doua vorbe din partea echipajului.

Deci, pentru 2022, Adi şi Imre ne-au pregătit o frumoasa surpriză, cei doi urmând să facă trecerea pe un model de top, materialul de concurs fiind un Ford Fiesta R5, maşină cu care în trecut au mai evoluat Edwin Keleti, Zoltán Juhos, Adrian Răspopa, Cătălin Grigoriu sau Ioan Mihuţ, menționează RallyMax.ro.

Sursa text rallymax.ro

Credit foto Mihai Stetcu