Despre ALLBETS.ro

Punem pariu că fiecare dintre voi are un sport preferat, de la regele Fotbal, Steaua 86, 89, trasoarele lui Hagi sau execuțiile de geniu ale lui Ilie Dumitrescu, Adi Ilie sau Mutu până la Tenis-ul minunat al Simonei Halep, Baschet-ul lui Ghiță Mureșan, Handbal-ul Cristinei Neagu, Gimnastica Nadiei, Motoare și Formule cu Max Biaggi, Valentino Rossi, Michael Schumacher ori Lewis Hamilton sau Box ori K1 cu Doroftei și Moroșanu.

Știm cu siguranță că va place să citiți despre aceste sporturi devenite pasiuni și hobby-uri, să aflați lucruri vechi și noi, să devorati curiozități, informații și detalii mai mult sau mai puțin cunoscute despre reprezentanții și artizanii fiecărei discipline în parte, despre învingători și învinși, despre cei din spatele campionilor, sau despre cei care se află mereu în față, în topuri, punctaje și recorduri depășite.

Vreți cu ardoare de microbiști înrăiți sau suporteri fideli să fiți la curent cu tot ce mișcă, să rumegati cifre, analize, sinteze și clasamente, pentru ca apoi să mizați pe echipele favorite sau pe sportivii pentru care tremurați în fața televizoarelor, laptop-urilor, tabletelor sau smartphone-urilor.

Dar cine calculează șansele ca respectivele cote ale meciurilor să se adeverească? Care sunt algoritmii? Care sunt părerile avizate? Cronicari sportivi, jurnaliști cu experiență, experți pariori de ponturi, alte personaje implicate în fenomen?

AllBets.ro va invită pe voi, userii și cititorii, împătimiții și tifossi, suporterii și iubitorii de sport și spectacol să va spuneți părerile, să va fiți propriile surse de inspirație, să va ajutați unii pe alții și să va calculați singuri șansele că pronosticul să va iasă, echipa favorită să învingă, fotbalistul preferat sau antrenorul simpatizat să ridice (din nou) cupa sau trofeul deasupra capului și să bea din șampania victoriei.

Astfel, anumite articole de conținut, știri, analize de meci sau etapă, turnee sau campionate prezentate pe site-ul nostru din surse reale, documentate și serioase vor conține componente interactive, un voting, un sondaj, o întrebare la care veți fi invitați să răspundeți și să va spuneți părerea. 1X2, GG, scor corect, pauză sau final, se întoarce Reghe la FCSB, se salvează Dinamo, menține CFR-ul direcția, rămâne Messi la Barcelona sau pleacă la City, 39-61%? Ia Mourinho vreun trofeu la Tottenham, 57% da. Mai câștigă Simona vreun turneu de Grand Slam 87% da?

Totul depinde de voi. Și de noi, să va oferim cadrul perfect pentru a va exprima părerile. Veți citi materiale de calitate despre sporturile preferate, apoi veți vota, urmând a vedea rezultatele oricând, în timp real. Apoi, la Exit Poll, ca în alegeri (deși nu facem politică), să știți dinainte ce să conțină biletul zilei sau al etapei. Să stați mai liniștiți în timpul meciurilor sau live-urilor, să va concentrați pe semințe, pizza sau bere sau să fiți atenți și la un călcai sau o rabona, cât îi mai avem pe Leo, CR7 și Ibra, pe Nole sau Nadal, pe Ronnie, Lewis, McGregor s.a. Putem scrie și despre alte domenii de activitate, cine câștigă Oscar-urile, când se termină pandemia sau alte sondaje de interes, în funcție de voi și de cum vom face echipă împreună. Pregătim și premii pentru voi, de la sponsori și parteneri, precum și multe alte surprize…Kinder😊

Ce spuneți, va băgați? Timp, răbdare, pasiune, atenție, implicare, noi suntem “All In”, hai să ne împrietenim și să construim pas cu pas “AllBets.ro”

Contact: allin@allbets.ro